opc_loader

Menu

Nooit meer strijken --- D’etoiles Casiopé

D'etoiles Casiope  staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en hoge kwaliteit. De filosofie van het merk draait om het creëren van kleding die niet alleen mooi is, maar ook praktisch en duurzaam.

De fashion items van D’etoiles Casiopé zijn uitsluitend gemaakt van de beste Italiaanse kwaliteit eurojersey. Één van de eigenschappen van deze waanzinnige stof is dat hij strijkvrij en kreukbestendig is.

Strijkvrije kleding is de oplossing voor de moderne, drukke levensstijl van iedereen.

De strijkvrije collectie van D’etoiles Casiopé bestaat uit stoere en comfortabele fashion items die perfect passen bij de levensstijl van de moderne vrouw. Elk stuk is ontworpen met oog voor detail en een perfecte pasvorm, waardoor je er altijd stijlvol uitziet of je nu op kantoor bent of een avondje uit.  Gemaakt van de innovatie stof eurojersey die kreukbestendig is, biedt deze collectie prachtige ontwerpen, van toffe bovenstukken tot 20 verschillende modellen broeken. Deze items behouden allemaal hun vorm, zelfs na een dag vol beweging en activiteiten.

"Onze missie is om mode te maken die het leven van onze klanten verrijkt," zegt de oprichter van D'etoiles Casiope. "Met onze strijkvrije collectie willen we mensen de vrijheid geven om er altijd op hun best uit te zien zonder de stress van strijken."

-XXX- Team D'etoiles Casiopé 

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.